Heup en bekken

Combifix™ 3

De Combifix 3 is een baseplate die op een couchtop dient te worden bevestigd. Vervolgens kunnen de Kneefix™ en de Feetfix™ op de baseplate worden bevestigd. Er wordt aanbevolen om beide te gebruiken omdat deze producten samen de positionering verbeteren, vooral wanneer het bekkengebied wordt behandeld.

Kneefix 3 Elevation Block

De Kneefix 3 Elevation Blocks kunnen de Kneefix 3 met 5 cm verhogen. De Kneefix past in de bovenkant van het elevation block en glijdt niet weg. De elevation blocks kunnen worden gestapeld om de benen nog hoger te brengen. De Kneefix 3. Elevation Blocks zijn beiden twee- en drie-pins indexeerbaar.

Kneefix™ 3

Het Kneefix 3-kussen draagt ​​bij aan een betere stabiliteit en reproduceerbaarheid in rugligging, ongeacht het doelgebied. Het bevordert het comfort van de patiënt en is daarom ideaal voor gebruik tijdens langdurige procedures op harde oppervlakken. De Kneefix 3 is 16 cm lang, lichtgewicht en gemaakt van gemakkelijk te reinigen materiaal. Het is zowel twee- als drie-pins indexeerbaar. Er is ook een lage Kneefix 2 (12 cm) beschikbaar.

Feetfix™ 3

De Feetfix 3 is een universeel ondersteuningskussen voor radiotherapie en diagnostische procedures en is ontworpen voor een comfortabele positionering en verbeterde immobilisatie. De Feetfix 3 is 16 cm lang en is gemaakt van lichtgewicht schuim met gesloten cellen dat gemakkelijk te reinigen is. Het kan worden gebruikt met een twee- of drie-pins indexeerbare Lokbar of met de Feetfix Couch-ondersteuning.