Radiologie

Home » Radiologie

UltraiQ

UltraiQ is een vijf minuten kwaliteitscontrole programma voor echografie transducers. Meerdere grootschalige onderzoeken naar de staat van transducers hebben bewezen dat tot 40% [1, 2, 3] van alle echografie transducers in klinisch gebruik defect zijn. Met gebruik van UltraiQ hadden deze defecten in een vroeg stadium gedetecteerd en verholpen kunnen worden.

Loodschorten

Stralingsbescherming is van cruciaal belang voor het werk in de radiologie en nucleaire geneeskunde. Cablon Medical biedt een compleet en toonaangevend assortiment aan loodschorten, schildklierkragen, brillen en loodhandschoenen zodat u optimaal wordt beschermd.

Antropomorfe fantomen

Testen en oefenen is niet altijd mogelijk of veilig met echte patiënten. De fantomen van Kyoto Kagaku zijn een waarheidsgetrouw alternatief. De fantomen zijn voorzien van botten, organen, weefsel en aderen. Daardoor zijn ze breed inzetbaar in ziekenhuizen en bij opleidingsinstituten.

 

Radiologie accessoires

Naast loodschorten, schildklierkragen en meters is er een breed assortiment aan radiologie accessoires waaronder loodbrillen, waarschuwingstickers, keuringsstickers voor stralingsbeschermende kleding en loodletters.