CNERGY Radiotherapy Solutions

Cablon Medical biedt met CNERGY Radiotherapy Solutions innovatieve oplossingen op het gebied van “Quality Assurance & Safety”, “Precision, Imaging & Viewing”, “Patient Identification & Monitoring” and “Advanced Couch Setup & Control”.  Door nauw samen te werken met partners in de radiotherapie zijn er veel nieuwe CNERGY oplossingen ontstaan. Elk product is een oplossing voor een specifiek, praktisch probleem waarbij gebruik wordt gemaakt van de nieuwste technologieën. Praktische ervaring heeft ons geleerd dat wij door onze krachten te bundelen oplossingen kunnen leveren met de hoogste niveaus van precisie en veiligheid. Synergie op haar best!

De naam Theraview dekt ons portfolio met innovatieve oplossingen niet meer, daarom hebben wij in 2020 de naam CNERGY geïntroduceerd.

Quality Assurance & Safety

CNERGY Quality Assurance & Safety is een oplossing die bijdraagt aan veilige en nauwkeurige radiotherapiebehandelingen. Op basis van resultaten van beeldverificatie of CBCT-registratie kan de patiënt meer nauwkeurig worden gepositioneerd en veiligheidsmarges rond doel- en kritieke organen te verkleinen. Er worden interlocks gebruikt om de gehele workflow te beveiligen.

Precision, Imaging & Viewing

Iedere radiotherapiebehandeling is uniek. Met CNERGY Precision, Imaging & Viewing-oplossingen kunt u optimale radiotherapiebehandelingen aanbieden. Van Total Body Irradiation (TBI)-behandelingen tot snelle dubbele 2D kilovoltage (kV)- of megavoltage (MV)-beeldvorming: CNERGY biedt uitgebreide mogelijkheden voor Image Guided Radiotherapy (IGRT) om de positie van de patiënt te verifiëren.

Patient Identification & Monitoring

Patiëntidentificatie en -bewaking is van essentieel belang bij radiotherapie. Met de CNERGY-oplossingen zorgt u dat de juiste patiënt de juiste behandeling krijgt. Het gebruik van CNERGY helpt radiotherapieklinieken om naleving van alle huidige wettelijke voorschriften aan te tonen.

CNERGY Advanced Couch Set-Up & Control

CNERGY Advanced Couch Set-Up & Control is een oplossing naast CNERGY Check om correcties in 6 vrijheidsgraden (6 DoF) mogelijk te maken. Door gebruik van dezelfde software en gebruikersinterface kunnen patiënten zeer eenvoudig behandeld worden. Omdat er geen extra werklast nodig is, kunnen ook niet-stereotactische patiënten uiterst nauwkeurig gepositioneerd worden. naast CNERGY Check om correcties in 6 vrijheidsgraden (6 DoF) mogelijk te maken. Door gebruik van dezelfde software en gebruikersinterface kunnen patiënten zeer eenvoudig behandeld worden. Omdat er geen extra werklast nodig is, kunnen ook niet-stereotactische patiënten uiterst nauwkeurig gepositioneerd worden.