Radiotherapie

Cablon Medical is een betrouwbare leverancier van software en hardware voor radiotherapie. Theraview is in house ontwikkeld en helpt ziekenhuizen, in zowel Nederland als buitenland, om patiënten een veilige, nauwkeurige en efficiënte behandeling te geven. Het biedt een compleet treatment verification system, met inbegrip van patiëntidentificatie, imaging, uitgebreide mogelijkheden voor patiëntpostionering, dosischeck en de nauwkeurige correctie van de stralingstherapiebehandeling. Eén van de vele voordelen van Theraview is dat het fouten tot een minimum beperkt. Om meer aan de weet te komen over Theraview klik hier voor meer informatie, of vraag een gratis demo aan.

Patiëntpositionering
Correcte positionering is cruciaal in de radiotherapie aangezien het bijdraagt aan een grotere effectiviteit, hogere veiligheid en meer comfort voor de patiënt. Cablon Medical biedt een breed assortiment aan patiëntpositionering- en fixatieoplossingen van CIVCO Radiotherapy. Onderstaand leest u meer over het CIVCO assortiment.

Theraview

Theraview helpt ziekenhuizen om  hun patiënten een een veilige, accurate en effectieve behandeling te geven. Het systeem bestaat uit een compleet treatment verification system inclusief patiënt identificatie, imaging, uitgebreide mogelijkheden voor patiënt verificatie/ correctie en dosis verificatie.

Patïëntfixatie

In radiotherapie is correcte patiëntpostionering belangrijk omdat het bijdraagt aan een effectievere behandeling, veiligheid en comfort voor de patiënt. Als partner van vele radiotherapiecentra, Cablon Medical biedt een breed assortiment aan postionering en fixatie oplossingen.

Theraview Patiënt bewegingsdetectie

Theraview controleert en verifieert de patiëntbewegingen. Er is een speciale imager voor total body irradiation,  een Breath hold module voor behandelingen in het thorax gebied.

Theraview Patiënt Identificatie Module

Patiëntidentificatie wordt vaak nog handmatig gedaan bijvoorbeeld door de geboortedatum verifiëren of door het tonen van een foto. Dit zijn foutgevoelige methoden omdat deze niet in de workflow zijn geïntegreerd. Theraview heeft een handpalmscanner ontwikkeld  gekoppeld aan de versneller.