CNERGY Total Body Irradiation (TBI)

Total Body Irradiation, in het Nederlands totale lichaamsbestraling, is een complexe behandeling en is vaak erg tijdrovend. Dit wordt met name veroorzaakt door patiënt bewegingen en moeilijkheden bij de positionering van de patiënt. CNERGY TBI kan u helpen om de instelprocedures en uitkomsten van Total Body Irradiation behandelingen aanzienlijk te verbeteren. In plaats van slechts één beeld te produceren maakt de oplossing gebruik van Intrafraction Monitoring in de vorm van real-time video-opnamen om kwalitatief hoogwaardige MV-beelden te leveren. Dit zorgt voor meer efficiëntie en een verbeterde kwaliteit van de TBI behandeling.

 

 

 

Key features:

  • Verificatie met (sub)millimeterprecisie2
  • Groot TBI-beeldvormingsgebied van 75 x 46 cm
  • DICOM RT-ondersteuning om informatie van behandelingsplannen te importeren en als referentie te gebruiken
  • Real-time bewaking tijdens de gehele total body irradiation behandeling
  • Klinisch audio-alarm wanneer verschil in het kleur gecodeerde beeld voorbij de vooraf gedefinieerde drempel komt

Benefits:

  • Verbeterde patiëntinstelling¹
  • Vermindering van totale behandelingstijden¹
  • De mobiele unit kan makkelijk worden gebruikt in verschillende behandelruimtes
  • Patiëntinstellingscontrole-software, speciaal ontworpen voor de Total Body Irradiation workflow
  • De positie van de patiënt wordt tijdens de gehele behandeling voortdurend bewaakt

CNERGY Total Body Irradiation: Focus op nauwkeurigheid, efficiëntie en veiligheid

Tijdens de Total Body Irradiation behandeling is het belangrijk dat de patiënt correct is gepositioneerd en dat de gegeven dosis in overeenstemming is met het behandelplan. CNERGY setup verificatiesoftware helpt bij het automatisch instellen en corrigeren van de positionering van de patiënt of compensator / blokker. Bijpassende tools bewaken constant de anatomie van de patiënt voor bewegingsuitlezingen met een precisie van minder dan een millimeter.

Gedurende het gehele behandelingsproces is Intrafraction Monitoring actief en wordt er een live videofeed geleverd. Tijdens de total body irradiation behandeling wordt elke seconde beelden gemaakt om de positie van de patiënt en de positie van de compensator / blocker te verifiëren. Een kleurgecodeerde afbeelding toont verschillen tussen de huidige positie van de patiënt en de positie aan het begin. Deze vergelijking wordt ondersteund door een klinisch audioalarm. Deze is hoorbaar wanneer het verschil een vooraf gedefinieerde grens overschrijdt. De behandeling kan handmatig worden gestopt en voortgezet op basis van real-time (software) feedback.

1 Elsevier, Critical Reviews in Oncology/ Hematology,Total body irradiation in allogeneic bone marrow transplantation conditioning regimens: A review (2018)

2 CNERGY Total Body Irradiation Data Sheet

Download de CNERGY TBI brochure

Bekijk hoe CNERGY TBI werkt

Andere Precision, Imaging & Viewing producten

CNERGY Precision

Lees meer

CNERGY Image

Lees meer

CNERGY Dose Image

Lees meer

CNERGY Review

Lees meer