CNERGY Image, Dose Image and Review

CNERGY Image

Het doel van beeldgeleiding tijdens radiotherapie is het garanderen van een goede oriëntatie en dosisafgifte. CNERGY Image biedt kwalitatief hoogwaardige beeldvormingsopties voor bijna alle leveranciers. kV- en MV-beelden kunnen worden gecombineerd voor het leveren van stereotactische behandelingen. CNERGY Image biedt alternatieven in gevallen waarin CBCT-beeldvorming niet de voorkeur heeft (borst of prostaat). Snelle dubbele 2D kV/MV-beeldvorming in combinatie met goudmarkers wordt vaak gebruikt bij prostaatbehandelingen om de behandelingstijden te verkorten.

CNERGY Dose Image

CNERGY Dose Image biedt acquisitie van MV-dosisbeelden bij EPID-dosimetrie voor statische velden, IMRT- en IMAT/CINE-beelden. Na acquisitie worden de beelden automatisch geëxporteerd in DICOM RT-opmaak ten behoeve van berekeningen. In combinatie met CNERGY In vivo is de complete in vivo dosimetrie-workflow volledig geautomatiseerd, zonder interactie van de gebruiker.

CNERGY Review

CNERGY Review biedt een beoordelingsplatform voor bestralingsoncologie en/of fysica voor het beoordelen van de opgeslagen kV/MV-beelden, CBCT-beelden, matchresultaten, protocollen, goedkeuringen en het uitvoeren van offline beeldanalyse. Alle gegevens worden opgeslagen in een centrale database voor eenvoudige toegang en statistische trendanalyse van big data. Met behulp van de krachtige script-macrotaal kunnen taken volledig worden aangepast en geautomatiseerd.

Andere Precision, Imaging & Viewing producten

CNERGY TBI

Lees meer

CNERGY Precision

Lees meer