Theraview

Radiotherapie is maatwerk, geen van de behandelingen is hetzelfde. Theraview helpt ziekenhuizen om patiënten een veilige, nauwkeurige en efficiënte behandeling te geven vanaf het moment dat ze het ziekenhuis binnenkomen tot en met de voltooiing van de radiotherapiebehandeling. Het programma biedt uitgebreide opties voor patient positionering verificatie en technische hoogwaardige couch control technieken.

 

Theraview laborante

Een gevestigde naam in radiotherapie

Theraview biedt een compleet en modulair systeem van software en hardware op  het gebied van treatment verificatie. Zo biedt het een patient identificatie module, uitgebreide patient imaging en positie verificatie opties, couch control en intrafraction monitoring. Bij alles wat Theraview ontwikkeld staat patient veiligheid en efficientie centraal. Tijdens de afgelopen twee decennia, is het volledig geintegreerde Theraview oplossing de voorkeursoplossing geweest bij radiotherapiecentra in Nederland en in een snel groeiend aantal andere landen.

Theraview blijft innoveren in samenwerking met gerenommeerde instituten zodat Theraview zorgveleners zo goed mogelijk kan blijven ondersteunen nu en in de toekomst.

 

Theraview helpt het volgende te bewerkstelligen:

  • een meer gestroomlijnde workflow
  • verhogen efficiency
  • reduceren kosten
  • gebruikersfouten te beperken

Om meer aan de weet te komen over Theraview, ga naar de Theraview website. Of neem contact met ons op voor meer informatie of een gratis demo.