Radiotherapie

Cablon Medical is een betrouwbare leverancier van software en hardware voor radiotherapie. Theraview is in house ontwikkeld en helpt ziekenhuizen, in zowel Nederland als buitenland, om patiënten een veilige, nauwkeurige en effectieve behandeling te geven. Het biedt een compleet treatment verification system, met inbegrip van patiëntidentificatie, imaging, uitgebreide mogelijkheden voor patiëntpostionering, dosischeck en de nauwkeurige correctie van de stralingstherapiebehandeling. Eén van de vele voordelen van Theraview is dat het fouten tot een minimum beperkt. Om meer aan de weet te komen over Theraview klik hier voor meer informatie, of vraag een gratis demo aan.

Correcte positionering is cruciaal in de radiotherapie aangezien het bijdraagt aan een grotere effectiviteit, hogere veiligheid en meer comfort voor de patiënt. Cablon Medical biedt een breed assortiment aan patiëntpositionering- en fixatieoplossingen van onze leverancier Civco Radiotherapy. Onderstaand leest u meer over het Civco assortiment.

Theraview

Theraview helpt ziekenhuizen om  hun patiënten een een veilige, accurate en effectieve behandeling te geven. Het systeem bestaat uit een compleet treatment verification system inclusief patiënt identificatie, imaging, uitgebreide mogelijkheden voor patiënt verificatie/ correctie en dosis verificatie.

Patïëntfixatie

In radiotherapie is correcte patiëntpostionering belangrijk omdat het bijdraagt aan een effectievere behandeling, veiligheid en comfort voor de patiënt. Als partner van vele radiotherapiecentra, Cablon Medical biedt een breed assortiment aan postionering en fixatie oplossingen.

Theraview Patient bewegingsdetectie

Theraview controleert en verifieert de patiëntbewegingen. Er is een speciale imager voor total body irradiation een BreathHold module voor behandelingen in het thorax gebied.

Theraview patiënt Identificatie Module

Betrouwbare patient identificatie is cruciaal in de radiotherapie. Nu wordt patiëntidentificatie meestal handmatig gedaan. Dit is erg foutgevoelig omdat deze methoden niet in de workflow zijn geïntegreerd. Cablon Medical heeft een handpalmscanner ontwikkeld welke gekoppeld is aan de versneller.