Theraview

Radiotherapie is maatwerk, geen van de behandelingen is hetzelfde. Theraview helpt ziekenhuizen om patiënten een veilige, nauwkeurige en efficiënte behandeling te geven vanaf het moment dat ze het ziekenhuis binnenkomen tot en met de voltooiing van de radiotherapiebehandeling. Het programma biedt uitgebreide opties voor patiëntpositionering, verificatie en technische hoogwaardige couch control technieken.

 

3

Position verification

Theraview biedt uitgebreide Image Guided RadioTherapy (IGRT) mogelijkheden om de patiëntpositie te verifiëren. Door verschillende matching tools en advanced protocol support kan de patiëntpositie gecontroleerd worden.

4

Couch control

Eén van de grootste uitdagingen in de radiotherapie is het zoveel mogelijk sparen van gezond weefsel. 6 DoF robotic couch heeft de voorkeur bij behandelingen waar hoge precisie noodzakelijk is. Theraview en CIVCO hebben hun krachten gebundeld door Theraview Couch Setup Assistant (TCSA) en Protura Robotic Patient Postioning System te combineren.

5

Patient treatment

EPID dosimetrie meet de hoeveelheid straling die een patiënt tijdens een radiotherapiebehandeling heeft ontvangen. Theraview levert de beelden met dosisinformatie en zorgt voor een geheel geautomatiseerde workflow.

6

Intrafraction monitoring

Gedurende de behandeling beschikt Theraview over unieke modules die real time patiëntbewegingen kunnen monitoren. Bijvoorbeeld ademhalingsmonitoring en het volgen van markers in de prostaat. Hierdoor kunnen bestralingen nauwkeuriger worden uitgevoerd en meer gezond weefsel worden gespaard.

Theraview uitgelegd