Borst en Thorax

C-Qual M™ Breastboard met Arm Positioner

De innovatieve C-Qual M breastboard (rugligging) biedt een nieuw niveau van comfort voor de patiënt tijdens radiotherapiebehandelingen. Het product is compatibel met een MRI scanner waardoor er eenzelfde ligging kan worden gehanteerd. Het bovengedeelte is afneembaar en verschuifbaar in lengte waardoor deze voor elke patiënt geschikt is.

Monarch™ Overhead Arm Positioner

De bovenhoofdse Monarch Arm Postioner is 59 cm breed. De handgreep zorgt voor een natuurlijke buiging van de pols en biedt meer positioneringsopties voor de laborant.

C-Qual met Monarch™ Breastboard

Het innovatieve C-Qual breastboard, gemaakt van carbon fiber, is lichtgewicht en ontworpen om de patiënt zo veel mogelijk comfort te bieden en laboranten een efficiënte setup van de patiënt te kunnen laten doen met daarbij veel posititioneringsopties. Het product kan worden gecombineerd met andere borst en thorax positioneringshulpmiddelen, zoals de Monarch bovenhoofdse armsteun. Door de combinatie met de C-Qual, en de Monarch kan dezelfde positionering worden gehanteerd als bij de C-Qual M.

Chabner XRT® bestralings BH

CIVCO heeft in samenwerking met mevrouw Dr. Chabner, een oncoloog een revolutionaire bh ontworpen. Deze  is speciaal ontwikkeld om patiënten die een borstbestraling ondergaan meer comfort en waardigheid te geven. Daarnaast zorgt de bh dat de borsten beter gepositioneerd blijven en het instellen van de patiënt bij elke behandeling sneller en gemakkelijker verloopt. Uit tests blijkt dat het lichtgewicht materiaal geen effect heeft op de dosisafgifte en het geen additionele huidreacties veroorzaakt.. Andere voordelen zijn dat het te bestralen gebied op de buitenzijde van het materiaal kan worden gemarkeerd en de de bh aan de achterzijde van gekleurde lijnen is voorzien. Dit vergroot de reproduceerbaard en zorgt ervoor dat de positionering bij elke volgende behandeling vlot en gemakkelijk gaat.
Posirest™-2

De Posirest-2-armsteun is ontworpen om een ​​juiste en comfortabele positie van de bovenste ledematen te creëren.

- De kit bestaat uit: Posirest carbon fiber baseplate, wide headrest, High Arm Support, Cranial Arm Support and Adjustable Arm Supports (2x)
- Arm supports kunnen in verschillende posities worden ingesteld en hebben een comfortabele voering.
- High Arm Support stelt patiënten in staat, die daar moeite mee hebben, om hun armen boven hun hoofd te laten rusten.