Borst en Thorax

Monarch™ Overhead Arm Positioner

De bovenhoofdse Monarch Arm Postioner is 59 cm breed. De handgreep zorgt voor een natuurlijke buiging van de pols en biedt meer positioneringsopties voor de laborant.

Evolve Breastboard

De Evolve Breastboard van CIVCO is een lichtgewicht oplossing en is ontworpen om de patiënt zo veel mogelijk comfort te bieden. Het product kan worden gecombineerd met handgrepen, hoofdsteunen, Vac-Lok™ en thermoplastische opties om positioneringsopties te maximaliseren op basis van patiënt of klinische behoefte.

Pro Wing Board

De Pro Wing Board is (59 cm) breed en ontworpen om een juiste en comfortabele positie van de armen te creëren. De Pro Wing Board wordt geleverd met diverse handgrepen en een gel-hoofdsteun die in meerdere posities kan worden ingesteld. Het Wing Board is drie-pins indexeerbaar en kan worden gebruikt als een stand-alone product.

Alta

Het Qfix multifunctioneel Alta device vergemakkelijkt de workflow voor positionering van de patiënt tijdens radiotherapie. Het Alta is lichtgewicht, gebruikersvriendelijk en compatibele met diverse accessoires.

Encompass devices

Het Encompass System is een immobilisatiesysteem dat is ontworpen voor nauwkeurige en gerichte behandelingen van de hersenen, het hoofd en de nek. Alle Encompass apparaten hebben een innovatief Integrated Shim System™ dat een hoogteverstelling van 4 mm biedt met discrete stappen van 0,5 mm om immobilisatie te optimaliseren.

Posirest™-2

De Posirest-2-armsteun is ontworpen om een ​​juiste en comfortabele positie van de bovenste ledematen te creëren.

- De kit bestaat uit: Posirest carbon fiber baseplate, wide headrest, High Arm Support, Cranial Arm Support and Adjustable Arm Supports (2x)
- Arm supports kunnen in verschillende posities worden ingesteld en hebben een comfortabele voering.
- High Arm Support stelt patiënten in staat, die daar moeite mee hebben, om hun armen boven hun hoofd te laten rusten.