Kwaliteitscontrole

Raysafe DXR+

De Raysafe DXR+  is een modern meetinstrument voor kwaliteitscontrole op radiografische en mammografische röntgenapparatuur. De meter meet de uitlijning van het licht- en stralingsveld.

Raysafe Solo

Het systeem bestaat uit een sensor welke verbonden wordt met de basisunit. Afhankelijk van het model  worden de parameters kVp, dosis, dosistempo, pulsaties, belichtingstijd, mA en mAs gelijktijdig gemeten.

Raysafe Thinx

De RaySafe ThinX meter is speciaal ontworpen om snel de belangrijkste parameters zoals dosis, dosis per tijdseenheid, tempo, kVp, HVL, belichtingstijd en pulsaties te meten en direct weer te geven. Alle parameters worden overzichtelijk weergegeven op het grote LCD scherm.

Raysafe X2

De Raysafe X2 is een stralingsmeter voor de radiologie met stacked sensor technologie, een groot kleuren touch screen en gebruiksvriendelijke interface. Het apparaat is speciaal ontworpen om metingen zo eenvoudig en efficiënt mogelijk te maken.

Raysafe XI Platinum

De RaySafe Xi Platinum is een compleet systeem voor multiparameter metingen op alle röntgen-, mammografie- en fluorscopie-apparatuur. Het kan in één meting diverse parameters tegelijk meten: kVp, dosis, dosistempo, pulse, pulse rate, dose/pulse tijd HVLen waveforms.

RaySafe X2 Solo

RaySafe X2 Solo is een nieuwe productlijn van RaySafe die voorziet in de meetbehoeften van uw specifieke röntgenmodaliteiten. Het is gebaseerd op dezelfde technologie als RaySafe X2, zeer gewaardeerd om zijn gebruikersvriendelijkheid en prestaties.