Cablon Medical bestaat 45 jaar

Met trots vieren we dit jaar een belangrijke mijlpaal: Cablon Medical bestaat maar liefst 45 jaar! Sinds onze oprichting in 1978 hebben we ons ingezet voor het leveren van hoogwaardige medische apparatuur en diensten aan ziekenhuizen, klinieken en medische professionals over de hele wereld.

Gedurende deze 45 jaar hebben we talloze innovaties doorgemaakt en ons productassortiment voortdurend uitgebreid en verbeterd. Onze focus op kwaliteit, betrouwbaarheid en klantgerichtheid heeft ons geholpen een solide reputatie op te bouwen in de medische sector.

Daarnaast willen we graag onze klanten, leveranciers en distributeurs bedanken voor hun vertrouwen in ons gedurende al deze jaren. Onze langdurige samenwerkingen hebben ons geïnspireerd om te blijven innoveren en te streven naar uitmuntendheid in alles wat we doen.

Terwijl we deze mijlpaal bereiken, kijken we ook vooruit naar de toekomst. We zijn vastbesloten om verder te transformeren met baanbrekende technologieën en oplossingen. Bedankt voor uw voortdurende steun en het vertrouwen in Cablon Medical. Op naar nog vele succesvolle jaren!